Plezier staat voorop
Plezier staat voorop Foto:

De Clubvoetbaldagen bij SDZZ gaan bijna van start

ZEVENAAR - SDZZ organiseert op 2 en 3 mei de Clubvoetbaldagen, een niet te missen evenement voor voetballiefhebbers van 6 tot 13 jaar oud. 

SDZZ organiseert dit event samen met Clubvoetbaldagen. Clubvoetbaldagen heeft jarenlange ervaring in het organiseren van voetbalkampen. Naast plezier staan de Clubvoetbaldagen ook voor het continueren van sportdeelname en het realiseren van jeugdactiviteiten in de toekomst. Bij Clubvoetbaldagen staat plezier voorop. Naast het uitdagende voetbalprogramma kunnen de deelnemers genieten van drie dagen vol animatie en spannende prijzen. Manager Clubvoetbaldagen Edwin Claessen: "Ter ere van het gouden jubileumjaar brengen we de hoogtepunten van de afgelopen tien jaar terug in het programma wat zorgt voor een gegarandeerd succes. Alle deelnemers zullen stralen in het speciale jubileumtenue en niemand vertrekt met lege handen. De Clubvoetbaldagen zijn voor velen het hoogtepunt van de vakantie waar veel deelnemers nieuwe vriendschappen sluiten."

Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek de website: S.D.Z.Z, Clubvoetbaldagen. Info: Edwin Claessen, telefoon: 0610643819.


Afbeelding
Afbeelding