Afbeelding
Foto:

Jumbo Tolkamer 's-Gravenwaardsedijk in nieuw jasje

Op 7 juni vanaf 9.00 uur verwelkomt Jumbo opnieuw haar klanten

TOLKAMER - De Jumbo winkel aan de ‘s-Gravenwaardsedijk in Tolkamer krijgt een nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide salades en sushi. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op woensdag 10 mei tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 7 juni 09:00 uur kunnen inwoners van Tolkamer en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel. 

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden klaargemaakt in de verskeuken. Zo blijven de vers belegde broodjes en pizza’s om thuis af te bakken verkrijgbaar. Nieuw bij de verbouwde winkel zijn diverse borrelschalen, sushi, verse salades en specialiteiten als gegrilde kip. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, (gegrilde) vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Verder wordt het mogelijk om losse eieren te kopen in de winkel en kunnen klanten er straks zelf hun macarons scheppen.

Sfeervol en overzichtelijk

Het winkelteam van Jumbo Tolkamer ‘s-Gravenwaardsedijk is er helemaal klaar voor om de klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt bijna 1.300 vierkante meter vloeroppervlakte. De winkel beschikt straks ook over zelfscanners en 5 speciale self checkout kassa’s waar klanten hun boodschappen binnen een handomdraai kunnen afrekenen.

Altijd een stapje verder

Filiaalmanager Stephan Drogenbroek kijkt samen met alle Jumbo collega's uit naar de heropening van de winkel: "We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel heropenen en ook in de verbouwde winkel onze 7 Zekerheden mogen waarmaken. Dit zijn 7 unieke beloften en garanties die volledig in het teken staan van de wensen van de klant, zoals ‘Service met een glimlach' en ‘Vers is echt vers'. Onze medewerkers spelen hierbij een onmisbare rol: dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes nakomen.”

Feestelijke opening

Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een La Place chocoladereep (deze actie is geldig tot en met zondag 11 juni). Ook ontvangen de eerste 150 klanten een gratis bos gele bloemen. Tijdens de verbouwing kunnen klanten makkelijk en snel boodschappen bestellen op Jumbo.com.

Over Jumbo Supermarkten

Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. In 1921 begonnen als groothandel en sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt naar inmiddels de tweede supermarktketen van Nederland. 2021 was een bijzonder jaar voor Jumbo. Het 100-jarig bestaan van het familiebedrijf werd gevierd en als bekroning op 100 jaar ondernemerschap werd de organisatie vereerd met het Koninklijk predicaat. Door de klant altijd centraal te stellen is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarkten van Nederland. En dat werd in 2021 wederom bevestigd toen Jumbo voor de negentiende keer werd verkozen tot beste landelijke supermarkt volgens het GfK Kerstrapport.
Jaarlijks mag Jumbo ruim 10 miljoen klanten verwelkomen in meer dan 700 winkels en middels haar online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com en de Jumbo app. Jumbo wil lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen.  De supermarktketen zet met ruim 100.000 collega's alles op alles om klanten te blijven verrassen en inspireren en hen elke dag de leukste boodschap te bieden. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd, met de combinatie van een groot assortiment én de beste service én euro's goedkoper. Klanten kunnen daarbij altijd vertrouwen op de 7 Zekerheden van Jumbo.