Gezellig op pad
Gezellig op pad Foto: a4daagsegelderseiland.nl

Avondvierdaagse op
het Gelders Eiland

GELDERS EILAND - De 49ste avondvierdaagse op ‘t Gelders Eiland wordt dit jaar gelopen van maandag 5 tot en met vrijdag 9 juni. 

De avondvierdaagse is over 5 dagen verspreid, zodat deelnemers één avond naar keuze kunnen overslaan. Men kan vijf of tien kilometer lopen. De voorverkoop van de startkaarten is reeds gestart, prijs € 6,-. Startkaarten zijn te koop bij de basisscholen op ’t Gelders Eiland. Op maandag 5 en dinsdag 6 juni zijn vanaf 17.30 uur startkaarten te koop op de startlocatie. De kinderburgermeester heeft als doel gesteld om alle kinderen van het Gelders Eiland met de avondvierdaagse mee te laten lopen. 

Op maandag tot en met donderdag is de start tussen 18.00 – 18:30 uurm maandag bij café-restaurant Taveerne de Byland in Tolkamer, dinsdag bij De Pauwengaard in Pannerden, woensdag bij De Cluse in Herwen en donderdag bij dorpshuis ‘De Spieker’ in Spijk.

Op de laatste avond is de start bij dorpshuis "Eensgezindheid” in Aerdt om 19:00 uur. Rond 20.00 uur loopt iedereen gezamenlijk - muzikaal begeleid door drumfanfare Eensgezindheid uit Aerdt - de laatste meters.