Close
Close Foto:

Fleetwood Mac Tribute met Close

ZEVENAAR - Hal12 in de Turmac Cultuurfabriek is op zaterdag 27 mei vanaf 22.00 uur het decor van een Stevie Nicks/Fleetwood Mac Tribute door de Zevenaarse band 'Close'. De band is geformeerd rondom Anne, de zangeres die met haar zang en timbre, het register waarin Stevie Nicks zingt, goed kan vertolken. 

Kerkberichten

St. Willibrordusparochie

Vieringen in het Eucharistisch Centrum H. Andreaskerk te Zevenaar:

Zondag 28 mei: 10.30 uur Woord- en Communieviering, voorganger diaken Adri van Zundert. Het Sint Caeciliakoor Babberich en Elten verzorgen de zang.
Overleden: Ria Kelderman-Berends
Misintenties: Wilma Wigman Opgenoort, Wil Vermaeten en Hermien Vermaeten-Helmes, Wim Grefen en Annie Grefen-Wanders, ome Paul en tante Marie Reijmer-Aaldering, Willem en Agnes Bus, Willy, Riet en Fons Bouwman, mevrouw C. van Huet–Wieland, Dick Ghijben, Jozef Schuurman, ouders C. de Jager–Barten, Jan en Willemien van Aken en zoon Jan, Frans van der Made, Ben Hetterschijt, Ria Witjes-Driessen, Lenie Joosten-Kleinekort, Dinie Nibbeling-Kleinekort, Ria Kelderman-Berends.
De Mariakapel is dagelijks open van 9.30 uur tot 16.30 uur. In de Mariakapel is tevens een krat geplaatst voor de Voedselbank, daarin kunt u houdbaar voedsel deponeren.

St. Martinus

Eerste Pinksterdag zondag 28 mei 9.30 uur: gebedsviering met voorgangers Anna en Sophia. Gebedsintenties: Toon van Steen, overleden ouders Stokman-Elshof en zoon Gerard, Bets Stokman-Driessen, ouders Stokman en ouders Driessen, ouders Van Kempen-Wieleman, Fien, Erna en Gerda Luiking. Koor: Comitor onder leiding van Regina Witte. Na de viering is er koffie in de kerk.
Mededelingen: op zondag 7 mei zijn uit de geloofsgemeenschap in de H. Andreaskerk gedoopt: Lewis Theodorus Gerardus Mulder en James Paul Josh Vos. De ouders van beide dopelingen zijn: S.G.F. Vos en P.M. Steenbergen.

Ontmoetingskerk

De Protestantse Gemeente Zevenaar viert iedere zondag om 10.00 uur een eredienst. Op de tweede en vierde vrijdag van de maand is er een gebedsdienst voor vrede en veiligheid ter ondersteuning van hen die leven in oorlog en moeilijke omstandigheden. Op 1e Pinksterdag wordt deelgenomen aan de oecumenische Gospeldienst in de H. Andreaskerk in Groessen. De kerk is open op de Landelijke Open Kerkendag op Tweede Pinksterdag, 29 mei.