Karin Bloemen & Old School Band
Karin Bloemen & Old School Band Foto:

Nieuwe voorstellingen in Het Musiater

Heb jij de nieuwe Kunstwerk! brochure al gezien? Naast fantastische voorstellingen vind je hier een groot aanbod aan muzieklessen, cursussen en workshops. De Kunstwerk! brochure is gratis af te halen op alle locaties van Kunstwerk! In de bibliotheken in de Liemers, de Turmac Cultuurfabriek en Het Musiater in Zevenaar. Deze week de voorstelling van Karin Bloemen & Old School Band en Touch of TOTO Tribute Band uitgelicht. Bestel nu kaarten voor jouw favoriete voorstellingen op www.liemerskunstwerk.nl.

Karin Bloemen & Old School Band

In 2019 speelde Karin Bloemen voor het eerst een ‘old school muzikale theatertour’ samen met de Old School Band, getiteld ‘Billie, Aretha, Norah, Amy… Karin!’ Deze voorstelling vond ze zo leuk om te doen en was bovendien zo’n groot succes, dat er wel een vervolg móest komen.

In deze nieuwe voorstelling gaat ze opnieuw op zoek naar de grote muzikale inspiratiebronnen, variërend van Ella Fitzgerald tot Barbra Streisand en van Stevie Wonder tot Gladys Knight. Het repertoire van deze grootheden wordt door Karin & Old School Band opnieuw gearrangeerd en ‘eigen’ gemaakt. Daarnaast zullen er uiteraard ook weer een aantal nieuwe eigen stukken voorbij komen.

De Old School Band kan niet beter beschreven worden dan in een Amerikaanse recensie (Huffington Post, USA): “For those who love a good old school band; a tight no-nonsense grooving ensemble with funk-driven bass and drums, a wizard on keyboards and an extraordinarily tasteful guitarist with his own signature sound, then go no further than Dutch guitarist Marnix Busstra’s Old School Band.”

Karin Bloemen & Old School Band staan donderdag 21 september om 20.15 uur op het podium van Het Musiater in Zevenaar.

Touch of TOTO – TOTO Tribute band speelt 10 jarig jubileumtournee

De befaamde TOTO-Tribute band bestaat ruim tien jaar. Dat gaat groots gevierd worden met een uitgebreide jubileumtour. Touch of TOTO duikt in de volle historie van TOTO. De ruim twee uur durende show draait om hits als Rosanna, Pamela, Stop Lovin' You, Rosanna, Hold the line en vooral Africa, de culthit die dit jaar zijn 40e verjaardag viert en speciale aandacht krijgt. Daarnaast komt ook het minder bekende werk van TOTO aan bod.
Passie en muzikale perfectie gaan daarin hand in hand. Gewapend met instrumenten van de originele TOTO-muzikanten en in eenzelfde decor als de echte TOTO, vergeten de fans haast dat ze naar een Tribute band kijken. Niet voor niets wordt Touch of TOTO beschouwd als de beste TOTO-Tribute van Europa. Met 10 jaar ervaring en vele shows in binnen en buitenland is Touch of TOTO 'on fire'! Hold the line voor Europa's #1 TOTO Tribute. Laat je omver blazen door de wervelende energieke show die Touch of TOTO speelt.

Vrijdag 29 september komt Touch of TOTO naar Zevenaar, zorg dat je erbij bent!
Deze en andere voorstellingen zijn terug te vinden op 
www.liemerskunstwerk.nl.

Hold the line voor Europa's #1 TOTO Tribute (Foto: Ruben Geuzinge)