Annelies van Hoek (Foto: Linda Hemmes)
Annelies van Hoek (Foto: Linda Hemmes) Foto:

Annelies van Hoek begeleidt vrouwen met kanker en/of burn-out

DUIVEN - Sinds kort woont Annelies van Hoek weer in Duiven met haar praktijk waarbij zij vrouwen begeleidt die herstellende zijn van kanker en/of burn-out. Dit doet zij door middel van Reiki en Coaching.

Bijna zes jaar geleden bleek zij zelf een zeldzame vorm van kanker te hebben, een kwaadaardige tumor in haar linker bovenbeen. Aansluitend kreeg zij een burn-out. Gaandeweg kwam zij erachter dat wanneer je fysiek genezen bent van kanker, maar mentaal nog niet zover bent, er weinig begeleiding beschikbaar is van iemand die echt begrijpt wat je meemaakt. Dat is de reden dat zij zichzelf hierin is gaan ontwikkelen. Op het moment dat zij herstellende was van haar burn-out is zij de benodigde opleidingen en cursussen gaan doen, zodat zij haar praktijk kon starten. 

Door haar eigen ervaring weet Annelies wat het effect is van bewust contact maken met je lichaam door middel van Reiki en hoe je actief de onrust in je hoofd kunt aanpakken door middel van bijvoorbeeld meditatie, EFT (Emotional Freedom Technique), leren loslaten en beperkende patronen doorbreken. Dit zijn onder andere items van het coachtraject dat zij aanbiedt. 

Kanker en burn-out hebben Annelies op een positieve manier veranderd, zij had deze periode zeker niet willen missen. Daar wil zij de vrouwen die zich hierin herkennen bij begeleiden: van slachtoffer naar krachtige vrouw.

Annelies van Hoek
Kuiperstraat 9
Duiven
Telefoonnummer 06 28 95 75 63
www.anneliesvanhoek.nl.