Mrs. Einstein met ‘Country for Dummies'. Yeehaa!
Mrs. Einstein met ‘Country for Dummies'. Yeehaa! Foto:

Vuile Huichelaar liefhebbers opgelet!
Mrs. Einstein komt naar Zevenaar

Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, bekend van Vuile Huichelaar komen nu met Mrs. Einstein naar Het Musiater in Zevenaar. Woensdag 3 mei is het zover en gaan zij met twee collega’s de voorstelling Country for Dummies aan het Liemerse publiek presenteren. De dames hebben hun sporen meer dan verdiend en maken er standaard een feest van. 

Een vriendschap van 40 jaar

Paulette Willemse en Saskia van Zutphen werken al samen sinds ze elkaar leerden kennen op de Academie voor Kleinkunst in 1983. Ze hebben elkaar nooit meer los gelaten en laten een spoor van diverse theaterprogramma’s achter. Begonnen als de groep De Meisjes met Stuck with a Fantasy, werden zij meteen beloond met een Zilveren Harp en via de Dutch Swing College Band, Gerard Joling, Koos Mark Big Band, Het Eurovisie Songfestival en alle televisie-programma’s die daarbij hoorden, maakten ze furore als de groep Mrs Einstein. Inmiddels zijn ze sinds 2008 met de ‘niets-dekt-de-lading-feel-good-meezing-cabaret-show’ Vuile Huichelaar op tournee. Na het grote succes van de zes eerdere programma’s én een geweldige kerstshow blíjven duizenden vrouwen in het land (en een enkele man) vragen om méér.

Over de voorstelling

Country for Dummies. In een land vol cowboys, goudzoekers, pelsjagers en ontdekkingsreizigers zoeken de vier zangeressen van Mrs. Einstein naar avontuur. Gewapend met hun schitterende meerstemmigheid, bijzondere arrangementen én hun talent voor krankzinnige situaties weten ze dwars door dit onontgonnen gebied een spoor van vrienden achter te laten.De vier stadse cowboys zitten stevig in het zadel en trekken met hun gezongen spaghettiwestern langs de Nederlandse theaters. Overal waar ze komen, geven ze een politiek incorrecte cursus tot cowboy.Lasso werpen, line dansen, rodeostier berijden, geweldige muziek; het zit allemaal in het pakket.
Mrs. Einstein met ‘Country for Dummies'. Yeehaa!

De voorstelling is op woensdag 3 mei om 20.15 uur te zien in de Warempelzaal van Het Musiater. Bommersheufsestraat 62, Zevenaar.
Kaarten a € 21,50 (inclusief consumptie) zijn te bestellen via www.liemerskunstwerk.nl.