Daan Reintjes viert zijn overwinning op de tien kilometer in 2022
Daan Reintjes viert zijn overwinning op de tien kilometer in 2022 Foto:

Hardloopclinic door Daan Reintjes bij
deelname aan Liemerse Landloop

LIEMERS - De organisatie van de Liemerse Landloop is trots dat Daan Reintjes, een van de toplopers van het Running Team De Liemers van trainer én coach Titus Fierkens, aan alle deelnemers van de Liemerse Landloop een gratis hardloopclinic zal geven!

Daan Reintjes legt uit waarom hij graag deze loopclinics aan alle deelnemers aanbiedt: “Het thema Vitaliteit en Beweging van de Liemerse Landloop spreekt mij enorm aan. Ik hoop dat ik via een clinic vele lopers iets kan bijleren om beter of effectiever te gaan lopen. Ook het doel van de organisatie om zoveel mogelijk jongere kinderen aan de start te krijgen om 500 meter of 1.000 meter te hardlopen via een gratis deelname kom je niet meer vaak tegen. De organisatie is echt bezig om een positief verschil te maken in vergelijking met vele andere hardloopevenementen” aldus Daan Reintjes die hoopt, dat vele mensen zich zullen aanmelden voor de deelname aan de Liemerse Landloop en aan deelnemen aan de clinic.

De loopclinics worden gehouden op de woensdagen 10 mei, 24 mei en 31 mei (onder voorbehoud van aantal aanmeldingen) om 19:00 uur. Inschrijven voor een clinic kan tot en met vrijdag 5 mei. Voorwaarde voor iedereen is dat hij/zij zich heeft ingeschreven voor de Liemerse Landloop. Voor meer informatie en inschrijving: www.liemerselandloop.nl.