Afbeelding

Volle bak Open Podium in De Lantaern

Algemeen

ZEVENAAR - Tijdens het Open Podium op zaterdag 29 april zal er een volle bak aan artiesten te zien en te horen zijn in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar. 

Het 25-koppig mannenkoor Hardkoor zingt liederen in de traditie van het Ierse Levenslied. Theatergroep Wanrooy, onder leiding vanRonald Wanrooy, zal het publiek meevoeren in een emotionele muzikale achtbaan. De avond wordt afgesloten met bekende popklassiekers door de vier bandleden van Get On. De avond begint om 20.30 uur en de toegang is gratis.
In 2005 besloot een groep gezellige vrienden uit Brummen met een passie voor Ierse muziek, een zangkoor op te richten. Sinds 2016 staat het Hardkoor onder leiding van dirigent Andor Boddeke. Met zijn deskundige begeleiding en unieke arrangementen biedt Hardkoor een bekend, maar steeds vernieuwend repertoire in de traditie van het Ierse levenslied; zowel vrolijk als melancholiek, zowel speels als strijdlustig. Ronald Wanrooy snijdt met zijn theatergroep grote thema’s aan zoals de liefde, religie en verlies in een chansonachtige stijl, maar brengt ook woorden van hoop en geluk. “We willen ons publiek graag in een achtbaan van emoties meenemen. Dat doen we door ze soms een spiegel voor te houden, te ontroeren of op te tillen.” De Doetinchemse band Get On, bestaande uit vier enthousiaste ouwe rockers, sluit de avond spetterend af met bekende popklassiekers, van onder andere The Rolling Stones, The Who, The Kinks, The Troggs, The Beatles, C.C.R., Neil Young. De voetjes kunnen van de vloer. Meer informatie:  www.delantaern.nl

Afbeelding
Afbeelding