Naomi Hinterding (Foto: PR)
Naomi Hinterding (Foto: PR) Foto:

Nieuw boek van Naomi Hinterding is uit

AERDT - Noor gaat voor het eerst naar de tandarts, Saar speelt verstoppertje met haar vader, en Daan krijgt de waterpokken. 

Geïnspireerd door haar eigen kinderen, besloot Naomi Hinterding uit Aerdt de alledaagse dingen die zij meemaakten te vertalen naar korte voorleesverhaaltjes. In 'Moddersoep - en andere voorleesverhalen voor jong en oud' krijg je als lezer een kijkje in het gezellige, chaotische leven van een gezin. Voor veel mensen zullen de verhaaltjes herkenning oproepen en een glimlach op hun gezicht toveren. Dit leuke en herkenbare kinderboek wordt sinds vrijdag 7 april uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.
De zusjes Noor en Saar en hun broertje Daan maken samen van alles mee. Zo gaat Noor voor het eerst naar de tandarts toe. Ook maakt ze iets droevigs mee. Haar zusje Saar verdwaalt wanneer ze met mama in de stad is. En met papa heeft Saar heel veel plezier wanneer ze samen verstoppertje spelen. Daan, hun jongere broertje raakt zijn liefste knuffel popje kwijt en krijgt de waterpokken. Samen met hun mama en papa hebben ze het heel erg fijn. Als kers op de taart maken ze nog iets heel bijzonders mee: een verhuizing!
Naomi Hinterding is naast haar huidige werk als begeleider in de gehandicaptenzorg, ook bezig met haar grootste hobby: het schrijven en illustreren van verhalen. Ze is getrouwd en heeft vier kinderen, die voor haar debuut 'Moddersoep' een grote inspiratiebron waren. In haar korte voorleesverhalen beschrijft zij verschillende situaties in een gezin. Deze zullen voor veel ouders, opa's en oma's, maar ook bijvoorbeeld voor mensen uit de kinderopvang en het onderwijs erg herkenbaar zijn. De herkenbaarheid van deze alledaagse situaties, maakt dat het je een gevoel van ontroering kan geven, of juist een glimlach op je gezicht zou kunnen toveren.

Boekgegevens Titel: Moddersoep - en andere voorleesverhalen voor jong en oud Auteur: Naomi Hinterding Verschijningsdatum: 07-04-2023 Aantal pagina's: 66 ISBN: 9789464686098 Geïllustreerd: ja Verkoopprijs: € 21,99.