Miranda Rooks
Miranda Rooks Foto:

Dubbel ‘Pleased to meet you’ tijdens Open Podium in De Lantaern

ZEVENAAR - Op zaterdag 15 april is het gezegde ‘Pleased to meet you’ niet alleen van toepassing als begroeting van de bezoekers, maar ook de naam van de band die de avond van het Open Podium spetterend gaat afsluiten met covers van bekende artiesten. 

Maar voordat dit gaat gebeuren zullen Miranda Rooks en Tuur elk hun eigen geschreven liedjes laten horen. Dit allemaal is te zien en te beluisteren in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar. 
De avond begint om 20.30 uur en de entree is gratis.

‘Intieme akoestische liedjes' - zo omschrijft Miranda Rooks haar eigen muziek. In haar nummers zoomt ze uit op gebeurtenissen en haar eigen gedachtes waarbij ze non-stop haar eigen zelfreflectie laat spreken. Klein, rauw en puur.

Tuur zit barstensvol ongestructureerd en niet in te kaderen talent: Tuur, de man die zijn reis verkoos boven de bestemming. In het jaar 1975 begon hij zijn zoektocht met klassieke en traditionele pianolessen, maar al gauw bleek hij niet zo klassiek, niet zo traditioneel en vooral af te wijken van hoe het ‘hoort’. Uiteindelijk vond Tuur zijn échte plezier in ‘knippen en plakken’. Het resultaat is te horen op zijn album ’Eindelijk” op. Een mijlpaal in zijn zoektocht. Pleased to meet You is een rock-blues coverband uit de regio Arnhem-Nijmegen. Het plezier in het maken van muziek staat bij Pleased to meet you voorop. De muziek beweegt zich tussen rock en blues covers met zo nu en dan een uitstapje richting ballad of country.

Afbeelding
Afbeelding