Franz Gerritschen, vakman in hart en nieren
Franz Gerritschen, vakman in hart en nieren

Slagerij Gerritschen wint goud met
ambachtelijke producten

ZEVENAAR - Een heerlijk stuk broodbeleg zoals een geweldige rauwe ham of sublieme bloedworst, voor Franz Gerritschen van Slagerij Gerritschen is het nooit gewoon een ‘product’. Het draait om het slagersvak. Daarom blijft deze Zevenaarse slagerij, ondanks de ambacht, innoveren en uitproberen en doen Franz en zijn collega’s regelmatig mee aan vakwedstrijden.

Tien originele en smakelijke worsten en vleeswaren passeerden onlangs de revue voor de vakjury van de Europese slagerskampioenschappen van de Confrérie des Chevaliers. Daar zijn geweldige resultaten uit gerold voor de slagerij in Zevenaar: een met goud bekroonde rauwe ham, Coppa di Liemers, Snijworst, Droge worst, Gelderse verse rookworst, een sublieme bloedworst en nog veel meer varianten van broodbeleg. Franz is trots op het behaalde resultaat: "het is een erkenning voor ons vak en de producten. Maar het mooiste is als klanten tevreden zijn en terug blijven komen voor onze vleeswaren.”
De slagerij heeft een hele lijst met bekroonde producten: Alle tien de inzendingen hebben goud gewonnen en de bloedworst is zelfs als subliem aangemerkt! "Het was erg spannend maar we zijn trots op het resultaat.” De combinatie van innovatie en ambacht maakt deze lokale slager een aanrader voor jouw boodschappen. De medewerkers van slagerij Gerritschen vertellen je graag meer over alle met goud bekroonde producten. Want met goud bekroond, dat smaakt naar meer!
Wil je deel uitmaken van dit team? De slagerij zoekt nog versterking voor winkelpersoneel en weekendkrachten: een mooie plek om te werken aan dit innovatieve ambacht.

Slagerij Worstmakerij Gerritschen B.V,
Didamsestraat 3,
Zevenaar,
0316-523519,
www.slagerijgerritschen.nl