Showroom van Sanitairkamer in Zevenaar
Showroom van Sanitairkamer in Zevenaar Foto:

Sanitairkamer is op tweede paasdag open

ZEVENAAR - Het is weer bijna Pasen en dat betekent heel het weekend lekker veel (paas)eieren zoeken én eten. Maar natuurlijk ook shoppen! Heb jij tweede paasdag nog geen plannen? Kom gezellig langs bij Sanitairkamer in Zevenaar. 


Kom jij in het paasweekend langs? Naast de zaterdag voor Pasen is de showroom van Sanitairkamer ook op tweede paasdag open. Voor veel mensen is dit een vrije dag, waar een bezoekje aan de woonboulevard niet mag ontbreken. Maandag 10 april 2023 ben je van 10:00 tot 16:00 uur van harte welkom, de zaterdag ervoor natuurlijk ook.

Maak een afspraak voor gegarandeerd advies

Wil je op zaterdag of maandag alleen even wat inspiratie voor je badkamer opdoen? Gezellig! Met een sanitairwinkel van 700m² vol met de laatste badkamertrends is er genoeg te zien. Wil je zeker zijn dat de toppers in de winkel gegarandeerd de tijd hebben om jou te helpen met het realiseren van jouw droombadkamer of -toilet? Dan is het handig om via de website van Sanitairkamer een afspraak te maken. Zo hebben ze alle tijd voor jou!

Nog meer te vieren

Sanitairkamer heeft een heel leuk nieuwtje. 10 april 2023 openen ze een nieuwe showroom, en dit keer in het mooie Den Bosch. Met 750m² aan badkamerinspiratie is dit een showroom dat zeker een kijkje waard is! Wanneer kom jij langs? Bekijk sanitairkamer.nl voor meer informatie over de allernieuwste badkamerwinkel.

Sanitairkamer Zevenaar Hengelder,
Edisonstraat 56C,
6902 PK Zevenaar