Liemerije zoekt vrijwilligers

ZEVENAAR - Zoek je vrijwilligerswerk waarbij je iets goeds doet voor een ander en echt iets kunt betekenen? Dan zoekt Liemerije jou.

Op verschillende afdelingen en locaties zijn er veel mogelijkheden om te doen wat je leuk vindt en wat bij je past. Zo kun je vrijwillige hulp in de huiskamer zijn , begeleider voor het breicafé op maandagochtend zijn, werken op hospice de Hazelaar, wandel- of gespreksmaatje zijn en zoeken we muzikanten voor onze muziek café 1 maal per maand op zondagmiddag. Het maakt niet uit of je veel tijd hebt of een paar uur per week. Of je alleen overdag wilt werken of juist in de avond of in het weekend.
Wat wel belangrijk is, is dat je de ouderen een warm hart toedraagt en met aandacht wilt ondersteunen. Dat je afspraken nakomt en het leuk vindt om samen te werken met andere vrijwilligers en medewerkers.Bij Liemerije ga je deel uit maken van een enthousiaste groep vrijwilligers en medewerkers en heb je een vast aanspreekpunt. Enthousiast geworden of heb je nog vragen? Stuur dan een mail na vrijwilligerswerk@liemerije.nl, dan nemen we contact met je op. Bellen mag ook met de adviseur vrijwilligers via 06-22293716.