Afbeelding
Foto: Karin

Paastuinfeest bij minibieb De Schatkist

ZEVENAAR - Zaterdag 8 en zondag 9 april is er van 10.00 tot 16.00 uur weer het jaarlijkse paastuinfeest bij minibieb De Schatkist.

In de versierde tuin aan de J.P. Coenstraat 7 ligt voor ieder kind van nul tot en met twaalf jaar een tasje met boeken, cadeautje en natuurlijk wat lekkers. Er staat een grote mand waar je een lekkere appel uit mag pakken. Ook dit jaar komen die weer van de Stokhorst in Groessen. Je mag een chocolade paasei in de tuin zoeken. Er staat een snuffeltafel waar de grotere kinderen een puzzel mogen uitzoeken. En er staat een mand waar iedereen een dvd uit mag kiezen.


Wandel mee met de 58e Kasteeltocht

HERWEN - De 58e editie van de Kasteeltocht vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 april en zondag 2 april. Het is een eendaagse evenement. 

Degene die meedoet, meldt zich aan bij het startbureau op het kasteel Doornenburg of bij de Cluse in Herwen. Ben je lid van de wandelbond dan krijg je korting voor het wandelen. De afstanden je kunt lopen zijn: 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 en 42 kilometer. Als je nu al weet dat je wilt gaan lopen, dan kun je je nu al aanmelden via de website zodat het inschrijven sneller verloopt. Vul de gegevens in en kom voor de wandeltocht je inschrijving en routeboekje ophalen op het startbureau. De website waar je je kunt inschrijven is: https://www.sv-olympia.nl/. Hier staan ook de prijzen op. Betalen is op de startbureaus. Je kunt contant, pin en met QR code betalen.Voor vragen: info@sv-olympia.nl.