Afbeelding
Foto:

Reünie oud-Turmaccers

Met dank aan de Gemeente Zevenaar en de Stichting Pensioenfonds BAT organiseert Kunstwerk! Liemers Museum, in samenwerking met Grand Café Hal 12 een reünie voor oud-medewerkers van de Turmac. 

Deze bijzondere middag vindt plaats op zaterdag 2 september 2023 en is natuurlijk in de Turmac Cultuurfabriek te Zevenaar. De bijeenkomst stond drie jaar geleden al op de planning, maar gelukkig van uitstel dit keer geen afstel! De reünie op zaterdag 2 september 2023 start om 13.00 uur met een inleiding onder het genot van koffie en thee en informatie over de Stichting Pensioenfonds BAT. Daarna volgt een rondleiding in het gemeentehuis, voormalig kantoorgebouw Turmac. Uiteraard is er gelegenheid om de Turmac Cultuurfabriek verder te bezichtigen. Er is een doorlopende presentatie “Turmac in beeld en geluid” te zien in Filmhuis Zevenaar en op eigen gelegenheid is het Liemers Museum te bezoeken. Om 16.00 uur wordt er afgesloten met een borrel.

Oproep

 Ben jij werkzaam geweest bij de Turmac, of ken je nog oud-collega's in je omgeving en/of familie- en kennissenkring? Attendeer zeop deze bijzondere herinneringsmiddag in de oude grote fabriekshal van Turmac in Zevenaar. Vergeet je niet aan te melden op 
tcfherinnering2023@gmail.com