Zin in Zevenaar
Voorjaarsmarkt op 2 april

ZEVENAAR – De binnenstadondernemers van Zevenaar hebben Zin in het Voorjaar en organiseren op zondag 2 april de Voorjaarsmarkt. Door het gehele centrum staan tientallen kramen opgesteld en de winkels zijn open van 12.00 uur tot 17.00 uur. 

"We hebben zin in het Voorjaar”, aldus Joyce Mulder van de organisatie. "En het voorjaar start in Zevenaar met de Voorjaarsmarkt; een gezellige markt in ons centrum, leuke demonstraties van verenigingen en een kleurrijk mode event. We hebben er echt Zin in!”
Het begint langzamerhand een traditie te worden dat de Zevenaarse (sport)verenigingen zich presenteren tijdens de Voorjaarsmarkt. Dus of je nu houdt van bowlen of muziek maken op 2 april kun je overal aan meedoen. Ook zijn er kramen van DoeDorp en Méér Muziek in de Klas; van Muldershof via Raadhuisplein tot aan de Markt staan er kramen, zijn er demonstraties en hebben de winkeliers leuke aanbiedingen. "Er is echt voor iedereen wel iets leuks om te zien of doen!” Mode Event
Het voorjaar is natuurlijk ook de tijd voor nieuwe zomerse kleding en daarom staat er ook een leuk Mode Event op de planning. Op het Raadhuisplein staat een catwalk waar de diverse mode-ondernemers hun nieuwe collecties presenteren.
Het belooft weer als vanouds gezellig te worden in Zevenaar en dan is het natuurlijk ook heerlijk om één van de vele terrasjes te bezoeken. De Voorjaarsmarkt begint om 12.00 uur. Vanaf dan zijn ook de winkels in het stadshart geopend. De markt eindigt om 17.00 uur maar de horecagelegenheden zijn natuurlijk veel langer open. Het parkeren is deze middag gratis!