Afbeelding

Klassieke zang tijdens Open Podium

Algemeen

ZEVENAAR - Tijdens het Open Podium in de Lantaern brengt klassiek zanger Eddy Braam op zaterdag 1 april een aantal klassieke werken ten gehore.

Maar niet alleen Eddy Braam zal zijn zangkunsten laten horen. Ook de jonge zangeres Wynonna/The Dreamer is van de partij. Zij zingt eigen nummers afgewisseld met bekende covers. Daarbij begeleidt zij zichzelf op gitaar en ukelele. De avond wordt afgesloten door de band De Tast met hun theaterprogramma ‘Tijd voor mij’. De avond begint om 20.30 uur en de toegang is gratis.

Wynonna/The Dreamer is 15 jaar en woont in Ede. Zij is singer songwriter en hoopt het publiek te ontroeren met haar eigen geschreven liedjes. De jonge zangeres kan al haar emoties kwijt in de muziek. Naast haar eigen geschreven liedjes zal ze ook aantal covers brengen. Klassiek zanger Eddy Braam zingt in het Ulfts Mannenkoor en maakt af en toe een uitstapje naar projectkoren. Hij vindt het een hele uitdaging en ook mooi om zijn grenzen te verleggen door solo te gaan optreden. Deze avond zal Eddy Braam een aantal prachtige klassieke werken ten gehore brengen. Na 5 jaar leadzanger te zijn geweest van de kleinkunstformatie BruusQ, heeft Ivan van den Helder zijn eigen Nederlandstalige teksten afgestoft en treft samen met de band De Tast voorbereidingen voor een muziektheaterprogramma met de titel “tijd voor mij”. Ivan en De Tast spelen altijd op de tast. Voel, luister mee en geniet.

Afbeelding