Kerkberichten

Algemeen

Vieringen in het Eucharistisch Centrum H. Andreaskerk in Zevenaar: zondag 2 april: 10.30 uur Eucharistieviering familieviering Palmpasen, voorganger pastoor Thanh Ta. Het koor sAmen verzorgt de zang. 

St. Willibrordusparochie

Overleden: Hans Hueskes, Remi van Kempen.
Misintenties: Ria Witjes–Driessen, mevrouw C. van Huet-Wieland, Ben Willemsen, Piet van Casteren en overleden familie, familie Kloppenburg, Wim en Lies Melchers-Derksen, Tonnie Kluitman-Nass, Jan Gieling, Hans Hueskes, Wilhelmien van Aken en zoon Jan, Rinie Kamps-Scholten, Marie Kamps-Teben, Willie Jansen-Jacobs, Wil Vermaeten en Hermien Vermaeten-Helmes, Wim Grefen en Annie Grefen-Wanders, Remi van Kempen. De Mariakapel is dagelijks open van 9.30 uur tot 16.30 uur. In de Mariakapel is tevens een krat geplaatst voor de Voedselbank, daarin kunt u houdbaar voedsel deponeren. Telefoonnummer Centraal Secretariaat: 0316-523468

St. Martinus

Palmpasen zondag 2 april 10.00 uur: gebedsviering met voorgangers Anna en Sophia. Gebedsintenties: Johan en Grada Engelen-Polman en dochter Ria. Theo Hoksbergen, Tina en Gerrit Hoksbergen, Fien, Erna en Gerda Luiking (namens de buurt), Stef en Mies Lemm en familie, Greetje Möller-Boerboom, Jan Boerboom. Koor: Sint Caeciliakoor Babberich.
Dinsdag 4 april 14.00 uur: Seniorenviering met voorgangers Pastor Smits en Willy. Jacob Graansma verzorgt de muzikale omlijsting.

Ontmoetingskerk

De protestantse gemeente in Zevenaar houdt elke zondag om 10.00 uur een viering in de Ontmoetingskerk aan de Markt in Zevenaar.
Vrijdag 7 april om 14.00 uur wordt de monumentale Ontmoetingskerk opengesteld voor bezichtiging. De kerk is eeuwenoud en er is veel te zien en te ontdekken. In de kerk wordt u ontvangen door mensen die over de kerk kunnen vertellen. Ook is in de kerk een brochure te vinden waarin symbolen en versierselen worden uitgelegd.