Iedereen is op 2 april welkom bij Asom
Iedereen is op 2 april welkom bij Asom Foto:

Dag van de motorrijder, ook mij Asom

ZEVENAAR - Zondag 2 april is de landelijke dag voor de motorrijder. Deze dag is min of meer de opening van het tourseizoen.

Vanuit de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) wordt deze dag georganiseerd met toerritten door het hele land. Voor elke provincie vinden motorliefhebbers op www.dagvandemotorrijder.nl geweldige GPX routes met onderweg één of meerdere koffiepunten. Deze koffiepunten zijn veelal motorclubs of andere aan motor gerelateerde zaken. Ook MC Asom in Zevenaar is zo’n koffiepunt, dus een rustpunt in een route waar je gezellig met andere motorrijders kunt genieten van koffie en koek, om vervolgens de rit te vervolgen.

De Dag van de Motorrijder is bedoeld om iedereen aan te moedigen de motor uit de winterstalling te halen en aandacht te vragen voor de verkeersveiligheid. Bij de opening van het seizoen gaan veel motorrijders de weg weer op. Autorijders worden daar ineens weer mee geconfronteerd. Veilig rijden doe je met z'n allen. 

Voor autorijders de oproep: 'houd rekening met motorrijders, net zoals zij met jou doen!'. Maar genieten staat 2 april voorop. "Daarom zien we jou en jouw motormaten graag onderweg tijdens de 'Dag van de Motorrijder 2013'", aldus het bestuur. 

Welkom bij Asom, Edisonstraat 3 in Zevenaar, www.mc-asom.com.