"We hebben het behoorlijk druk"
"We hebben het behoorlijk druk" Foto:

Groene vingers? Kom werken bij
Hoveniersbedrijf Martijn Vister

TOLKAMER - Buiten aan het werk zijn in het groen met leuke collega’s, lijkt je dat wel wat? Hoveniersbedrijf Martijn Vister zoekt medewerkers!

“We hebben het behoorlijk druk, dus ik zoek nog extra mensen” vertelt Martijn. “We hebben veel klanten in de omgeving van Tolkamer en Zevenaar. We werken nu met drie collega’s en er kan gemakkelijk een vierde bij. We zoeken een opgeleid hovenier of iemand die nu de opleiding volgt.”
Hoe ziet een werkdag er uit? “We starten altijd om kwart over 7 met koffie. Dan bespreken we wat er die dag moet gebeuren. Om half acht starten we met het werk. We doen veel als team, maar soms gaan de medewerkers ook alleen naar een klant. Sommige dingen doen we wel allemaal samen, zoals het onderhoud van bedrijventerreinen. Dan zetten we er met zijn allen de schouders onder en maken er zo een leuke dag van. Het werk is wel fysiek, dat moet je leuk vinden. Maar je bent lekker buiten in het groen mooie dingen aan het maken!” Een nieuwe uitdaging is de aanleg van beregeningsinstallaties. “Dat doen we samen met een ontwerper. Zeker bij zandgronden is dat fijn. Er hoort ook een sproeiplan bij zodat de tuin vochtig blijft en de planten het goed doen.”
Dus heb jij groene vingers, (volg je) een hoveniersopleiding of heb je verstand van tuinen, heb je rijbewijs BE en wil je het team van Hoveniersbedrijf Martijn Vister versterken. Bel of app dan 06 -164 55 678.

Hoveniersbedrijf Martijn Vister Tolkamer
Aanleg, ontwerp, bestrating, onderhoud en groenvoorziening