Wie smaak geeft komt zondag naar Gilsing Herenmode. Ook voor ijs.
Wie smaak geeft komt zondag naar Gilsing Herenmode. Ook voor ijs. Foto:

De zoete verleiding bij Gilsing Herenmode

DIDAM - Tijdens de eerste koopzondag van het seizoen op 12 maart zal het team van Gilsing Herenmode de klanten vol trots meenemen om de nieuwe voorjaars- zomer collectie te laten zien.

Naast de ondertussen bekende jersey overhemden zijn er nu ook broeken en kostuums van dit comfortabele materiaal. Er wordt weer getrouwd en gefeest. Natuurlijk is Gilsing ook gespecialiseerd in feestkleding en is er een ruime keus in zomer kostuums.
Het one-stop-shoppen concept, van schoenen tot ondergoed maakt het dat je in één winkel kunt slagen. Er is veel kleur te bekennen, van lime tot rood, groen tot veel blauwtinten. De overhemden in psychedelische prints zijn ook terug van weggeweest. Dit combineert ook weer leuk met een overshirt. Zelfs polo's, bermuda's en overhemden met korte mouw liggen al in de schappen, je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. De zomers beginnen immers steeds vroeger en worden steeds langer! Vandaar ook de samenwerking met IJs & More uit Didam. Naast het heerlijke ijs waarmee ze al eens in de zaak zijn geweest, wil het team van IJS & More de klanten van Gilsing Herenmode nu hun specialiteit van ambachtelijk huisgemaakte bonbons laten proeven. Ronald en Brenda Amting zijn in 2014 als ijssalon begonnen aan de oranjestraat 12 in Didam. Naast het huisgemaakte ijs werd het assortiment al snel uitgebreid met bonbons en chocolade, ook dit wordt gemaakt in eigen atelier boven de zaak. Hier worden tevens workshops 'chocolade maken' gegeven. Sinds zomer 2022 is Michel van Onna als mede-eigenaar in het team gestapt en is het assortiment uitgebreid met patisserie. Kom deze zondagmiddag tussen 12.00 uur tot 17.00 uur naar de Spoorstraat 11 in Didam en laat je verrassen door het team van Gilsing Herenmode en IJs & More.