Hetty en Martijn Kloek
Hetty en Martijn Kloek Foto:

De kwaliteitskeukens van Hetty en Martijn zijn een succes in Duiven

DUIVEN - Soms leiden twee mooie verhalen tot een nieuw succesverhaal. Zo ook bij Marquardt Küchen in Duiven; de exclusieve keukenzaak van Martijn en Hetty Kloek, die elkaar leerden kennen toen ze samen in dezelfde keuken- en sanitairzaak werkten. 

Een eigen winkel beginnen werd hun grote wens. In Marquardt Küchen vonden zij een perfecte partner. Opgericht door een Duitse ondernemer (Michael Marquardt) met een eigen granietfabriek, die hoogwaardige kwaliteitskeukens ging maken en verkopen. De nieuwste zaak heeft Hetty en Martijn als eigenaren. Hun wens is nu werkelijkheid!

Van advies tot oplevering

Martijn Kloek kent de markt en koos niet toevallig voor Marquardt Küchen. “Een kwaliteitsmerk met mooie, betaalbare keukens in het midden- en hoge segment. We staan voor het product dat we leveren en voor de prijs die we ervoor vragen. Bovendien regelen we alles zelf, van advies tot oplevering. We willen dat het voor klanten honderd procent goed voelt.”

Wijnproeverij

Dat goede gevoel brengen Martijn en Hetty ook naar hun showroom. Zo staat maart in het teken van de wijn- en kookmaand bij Marquardt. “Op zaterdag 11 en zondag 12 maart houden we een feestelijke wijnproeverij, inclusief kookdemonstraties. En de hele maand bieden we klanten bij aankoop van hun droomkeuken een wijnklimaatkast voor slechts 20% van de prijs.”

Trots

De Marquardt Küchen speciaalzaak van Hetty en Martijn is inmiddels enkele weken geopend en de start is veelbelovend. “De eerste keukens zijn zelfs al uitgeleverd. Daar zijn we trots op. Niets is leuker dan mensen blij maken met een mooie keuken.” 

Marquardt Küchen
Nieuwgraaf 11
Duiven
0316-782992;
www.marquardt-kuchen.nl;
duiven@marquardt-kuchen.nl.


Labyellov bedrijventoernooi

ZEVENAAR - Na twee jaar afwezigheid vanwege corona houdt volleybalvereniging Labyellov weer een bedrijventoernooi. 

Op vrijdag 14 april is het zover en vindt het sportieve evenement al weer voor de 37e keer plaats. Dan strijden vanaf 19.30 uur in sporthal Lentemorgen bedrijven uit de regio Liemers om de sportieve eer. Naast sportiviteit staat gezelligheid ook centraal bij het toernooi is uit de eerdere edities gebleken. Een team bestaat uit zes spelers met tenminste twee dames en maximaal twee competitiespelers.

Mocht je met een bedrijfsteam deel willen nemen, dan kun je contact opnemen met labyellovbedrijven@gmail.com.