Zing & Swing
Zing & Swing

‘Hey! Hey! Kom van dat dak af!’

Algemeen

ZEVENAAR - ‘Hey! Hey! Kom van dat dak af!’ Op zondagochtend 12 maart geeft Zing & Swing haar vijfde voorstelling.

Voor deze gelegenheid heeft het gezelligheidskoor voor ouderen een speciaal thema gekozen: Nederpop. “Onze vorige voorstelling had de “zomer” als thema”, vertelt Hennie Bakker, een van de organisatoren. “Dit keer grijpen we terug op ruim zestig jaar Nederpop, met hits van toen en nu. We zingen nummers van De Dijk, S10, Danny Vera, The Blue Diamonds, Doe Maar en nog veel meer. En natuurlijk ook het nummer dat aan de wieg stond van de Nederpop: Kom van dat dak af van Peter en zijn Rockets.”
De organisatoren zijn blij dat ze voor de voorstelling weer terecht kunnen in het gezellige Andreasgebouw, Oude Doesburgseweg 1, Zevenaar. De voorstelling begint om 10.30 uur en duurt tot 12.30. De muzikale begeleiding is in handen van zanger/gitarist Paul Mulder, accordeonist Theo Scholten en slagwerker Johan Hendriks. De voorstelling is geschikt voor jong en oud, iedereen is van harte welkom. Kaartjes kosten € 10,--. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Kaartjes zijn te koop of te reserveren via henniebakker@upcmail.nl tel. nr. 06 1322 1502, hannievandijk18@gmail.com tel. nr. 06 4058 3698 of nelklaassen@gmail.com tel.nr. 0316 332909