Twee voorstellingen voor de prijs van 1 op 11 maart: De meiden van toen en Remy Evers(foto's: Jessica de Vries en Anneloes van den Adel)
Twee voorstellingen voor de prijs van 1 op 11 maart: De meiden van toen en Remy Evers(foto's: Jessica de Vries en Anneloes van den Adel) Foto:

Het Musiater staat bol van het cabaret

Jan Beuving, Kees van Amstel, Kasper van Kooten, Remy Evers, De meiden van toen, Nabil

Dit voorjaar zijn de cabaretiers niet weg te slaan uit Het Musiater. Waar de ene cabaretier vluchtgedrag vertoont, toont de ander de ideale wereld. Jan Beuving, Kees van Amstel en Kasper van Kooten, met als klap op de vuurpijl een speciale theatertip: een avondje dubbelcabaret op zaterdag 11 maart met De meiden van Toen en Remy Evers voor slechts € 17,50!
Trouwens Nabil mag wel uit 'Wie is de Mol' zijn, op vrijdag 17 maart komt hij gewoon naar Zevenaar met de voorstelling Absurd.

Jan Beuving

Restante

‘Niets blijft’, zeiden de oude Grieken, maar oude Grieken moet je niet geloven. (Tenzij ze Pythagoras of Euclides heten.) Er blijft juist van alles. De rest bij een staartdeling blijft. Haren in het doucheputje. De verhalen uit je jeugd. En de wiskunde natuurlijk: die is het eeuwigst van allemaal. Ook Jan Beuving blijft liedjes schrijven en Tom Dicke blijft aan de vleugel zitten. Jan Beuving won meerdere prijzen, waaronder twee Annie M.G. Schmidtprijzen en een Willem Wilminkprijs. Het volgende doel is blijvende indruk maken.
Donderdag 23 februari, aanvang: 20.15 uur. Prijs: €20,25

Kees van Amstel 

Vluchtweg altijd vrijhouden

Waarom vluchten we toch zo graag? Kees vlucht voor zijn plezier en houdt z’n vluchtweg altijd vrij en noemt het reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in z’n hoofd, in ’t onderwijs, of in de wereld. En wat fijn dat Kees van elke situatie iets komisch weet te maken (zegt de Volkskrant). De Telegraaf noemt hem een sterke verhalenverteller met gouden grappen, waardoor lachend de zaal verlaat. Zin om even te vluchten? Kom dan snel naar Het Musiater!
Zaterdag 25 februari, aanvang: 20.15 uur. Prijs: €21,50

Kasper van Kooten
Van Kooten en de beat

Een swingende en openhartige vertelling over liefde en een onverzadigbare behoefte aan muziek. Kasper neemt je mee op de reizen die hij en zijn verschillende bands samen maakt. Maar als het hoogste podium eenmaal bereikt is, blijkt zijn droom niet te kloppen. Wanneer Kasper gedwongen wordt om met optreden te stoppen, dringen alle levensvragen zich meedogenloos op: wat was ik al die jaren aan het doen? Van Kooten en de beat is een ontroerend en vermakelijk zelfportret en een geweldige muziekgeschiedenis ineen.
Zaterdag 4 maart, aanvang: 20.15 uur.Prijs: €21,50

Dubbelcabaret 2 voorstellingen voor de prijs van 1!


De meiden van toen

Leven nu!

In ‘Leven nu!' nemen we een kijkje in het leven van drie jonge vrouwen. Verwachtingen, twijfels, overwinningen, relaties, teleurstellingen en ietwat overdreven huilbuien. Moedig en gewapend met een dosis humor, trotseren de meiden allerlei levensvragen. Een feel good voorstelling die je niet wilt missen!

Remy Evers
Gewoon Remy

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) zal zijn ideale wereld aan jou tonen. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.
Beide voorstellingen op zaterdag 11 maart, aanvang: 20.15 uur. Prijs: €17,50

Nabil

Absurd

Nabil is een veelzijdige en talentvolle theatermaker. Hij speelt piano, zingt, beatboxt, maakt gevatte grappen en zet typetjes neer. Na ‘Tijdmachine’ en ‘Monopoly’ vraagt hij zichzelf in zijn derde programma ‘Absurd’ af of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom? Een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.
Vrijdag 17 maart, Aanvang: 20.15 uur. Prijs: €19,50

Alle voorstellingen vinden plaats in de Warempelzaal van Het Musiater in Zevenaar. 

Boek snel je favoriete voorstelling op www.liemerskunstwerk.nl.