Kerkberichten

Algemeen

St. Martinus Oud-Zevenaar

Zondag 26 februari is er geen viering in de Sint Martinuskerk van Oud-Zevenaar. Mededeling: op zondag 12 februari is Stef Lemm, Oud-Zevenaarseweg 48a, overleden (91). Zijn uitvaart was op vrijdag 17 februari in de Sint Martinuskerk en aansluitend zijn begrafenis op de begraafplaats aan de Dijkweg in Oud-Zevenaar.

Parochie St. Willibrordus

Vieringen in het Eucharistisch Centrum H. Andreaskerk in Zevenaar: zZondag 26 februari: 10.30 uur Eucharistieviering, familieviering waarin de eerste communicanten zich voorstellen. Voorganger is pastoor Thanh Ta. Het koor sAmen verzorgt de zang. Overleden: Stef Lemm, Eduard Klomp, Petra Wekenborg-van Bindsbergen. Misintenties: Maria en Koos van der Vate, Riet de Breet-Jacobs, Ben Hetterschijt, pastor Jan Huls, Frans van der Made, Stef Lemm, Eduard Klomp, Petra Wekenborg-van Bindsbergen, familie Perse, familie Farkas.

Ontmoetingskerk

Elke 2e en 4e vrijdag van de maand om 19.00 uur wordt in de Ontmoetingskerk een gebedsbijeenkomst gehouden voor vrede en veiligheid in de wereld. De volgende bijeenkomst is op vrijdag 24 februari.