Kerkberichten

St. Willibrordusparochie

Vieringen in het Eucharistisch Centrum H. Andreaskerk in Zevenaar: zondag 19 februari: 10.30 uur Eucharistieviering, voorganger pastoor Thanh Ta. Het koor Per Cantare verzorgt de zang.
Overleden: Frans van der Made.
Misintenties: Rieki Hegman-van Wolven, ome Paul en tante Marie Reijmer-Aaldering, Louis de Breet, Riet de Breet-Jacobs, Nolda Nijsen-Horsting, Annie Jacobs-Witjes, Ben Hetterschijt, pastor Jan Huls, Theodora Koning-Bloemberg, Frans van der Made, mevrouw C. van Huet–Wieland.

St. Martinuskerk

Zondag 19 februari is er geen viering in de Sint Martinuskerk van Oud-Zevenaar.

Ontmoetingskerk

De protestantse gemeente in Zevenaar houdt elke zondag om 10.00 uur een viering in de Ontmoetingskerk aan de Markt in Zevenaar.Wilt u weten welke predikant voorgaat? Kijk dan op de website: www.pknzevenaar.nl
Op 19 februari zal in de kerk bij de uitgang een extra collecte worden gehouden voor de slachtoffers van de aardbevingen. Het verdriet en de nood zijn zó groot in dat gebied; wij nodigen heel hartelijk uit uw bijdrage te leveren via onze extra collecte òf regelrecht naar giro 555.

Lezing bij Corona Borealis

ZEVENAAR - Bij de Zevenaarse sterrenwacht Corona Borealis, Breulylaan 3 in Zevenaar wordt op vrijdag 17 februari om 20.00 uur een lezing gegeven door John Vermeulen over de buiten planeten van het  zonnestelsel. Na afloop van de lezing kan er bij helder weer door de telescoop naar de sterrenhemel worden gekeken. De entree voor deze avond bedraagt 5 euro per persoon.

Open dag bij 
Groot Geluk     

ZEVENAAR - Dagbesteding Groot Geluk aan de Delweg 26B in Zevenaar houdt op maandag 27 februari een open dag. Iedereen is welkom van 10.00 tot 15.00 uur.

Basketiers'71 start met U10-team

ZEVENAAR Na de carnavalsvakantie gaat Basketiers'71 beginnen met een training voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar voor een U10-team. Deze kinderen trainen op dinsdagavond in zaal Schilderspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jeugdzaken@basketiers.nl.