Carnaval begint bij de Toetenburgers

Algemeen

ZEVENAAR - Carnaval begin je bij de Toetenburgers. Vrijdagavond 17 februari barst het feest los in de residentie in Ooy. Vanaf dan vieren de Toetenbrugers vijf dagen non-stop feest.

“De vrijdag-, zaterdag- en zondagavond zijn gevuld met topbands zoals Jetset Live en de Perfect Showband afgewisseld met DJ‘s en op de maandag en dinsdag hebben wij twee top DJ‘s in onze residentie”, vertelt Patricia van den Hondel. Ook het kindercarnaval ontbreekt niet, op de zaterdagochtend. “Net als afgelopen jaar zal DJ Joeri, dans je fit, twee uur lang de tent op zijn kop zetten. Op de dinsdagmiddag is onze familiemiddag, onder leiding van Robert Pouwels.” Ze vervolgt: “Onze vereniging houdt zich niet alleen bezig met het vieren van carnaval maar ook organiseren wij elk jaar het wel bekende Breulyfeest. Onze vereniging heeft een grote groep actieve leden die zich op verschillende fronten bezighoudt met de activiteiten binnen onze vereniging. Naast prins, adjudant, hofdames, president en bestuur zijn velen actief betrokken bij onze vereniging. Denk hierbij aan onze dansgardes, Raad van Elf, wagenbouw, jeugdwagenbouw, kledingcommissie, de PR, Toetenburgerpost, Breulyfeestcommissie, pronkzittingcommissie en muziekcommissie. Alleen dan blijft samen feesten mogelijk.”

Het volledige programma:

Vrijdag 17 februari:

Carnaval met Jetset Live & DJ Robert den BrokZaal open: 19:00 uur.

Zaterdag 18 februari:

Kindercarnaval. Aanvang: 10:00 uur tot 12:00 uur. Entree is gratis.
Avond: Carnaval met Perfect Showband & DJ Rudi. Zaal open: 19:00 uur.

Zondag 19 februari:

Carnaval met Jetset Live & DJ Rob Thoonen. Zaal open: 19:00 uur.

Maandag 20 februari:

Carnavalsavond met DJ Jeffrey. Zaal open: 19:00 uur. Gratis entree.

Dinsdag 21 februari:

Familiemiddag met Robert Pouwels. Aanvang: 13:00 uur. Entree is gratis. Avond: Carnaval met Robert Pouwels. Zaal open: 19:00 uur. Entree is gratis. 

Voor E-tickets: Carnavalsvereniging De Toetenburgers, online ticketshop (avayo.nl).