De "bank" van de U14 kijkt gespannen mee met de wedstrijd (Foto: PR)
De "bank" van de U14 kijkt gespannen mee met de wedstrijd (Foto: PR) Foto: Basketiers '71

Heren 1 Basketiers ’71 blijven winnen

Algemeen

ZEVENAAR - Het seizoen van de heren van Basketiers ‘71 begon met een nederlaag. Dit bleek een zeldzame nederlaag, want de veertien wedstrijden daarna werden allemaal gewonnen. Ook afgelopen zaterdag werd weer ruim gewonnen, ditmaal met 59-91 in Wijchen van Wyba.

De komende weken wordt even niet gespeeld, maar op zaterdag 4 maart staat in Nijmegen de topper tegen nummer 2 de Wildcats op het programma.
Maar liefst vier teams speelden een uitwedstrijd in Zutphen tegen Hanze Stars. Zowel de U12 als de U14 wist te winnen van hun leeftijdgenoten. Met respectievelijk 31-52 en 42-67 gingen de punten mee naar Zevenaar. Beide teams staan ongeslagen bovenaan in de competitie. De U16 verloor vorige week met 1 punt verschil en deze week was het weer spannend maar ook dit keer werd met een klein verschil verloren van de Hanze Stars, 60-54. Tot slot speelden dames 2 ook in Zutphen. Zij verloren van het eerste team van Hanze Stars 54-38. Voor heren 2 stond een uitwedstrijd in Bemmel op het programma. De heren verloren onnodig van Batouwe met 61-56. Dames 1 speelden een wedstrijd in Harderwijk en wonnen daar met 22-86. Ze staan daarmee stevig op de tweede plek in de competitie.