Guido Lavvens
Guido Lavvens Foto:

Ode aan Fleetwood Mac
tijdens Open Podium

ZEVENAAR - Op zaterdag 18 februari brengt de band Anne uit Zevenaar een ode aan Fleetwood-mac tijdens het Open Podium in Muziekcafe de Lantaern in Zevenaar. 

Maar niet alleen de band Anne treedt dan op. Ook de jonge zangeres Naomi, de ervaren zangeres Alysa en zanger/entertainer Guido Lavvens laten zien en horen wat zij op muzikaal gebied in huis hebben. De avond begint om 20.30 uur en de toegang is gratis.
Singer songwriter Naomi Maria Burgmeijer komt uit Didam en is zestien jaar. Zij zingt drie eigen nummers en een cover van Ilse DeLange. Daarbij begeleidt de jonge zangeres zichzelf op gitaar. De uit België afkomstige zanger en entertainer Guido Lavvens heeft in de loop der jaren het bespelen van de mondharmonica, de gitaar, de drums en de djembé eigen gemaakt. Ook schrijft hij regelmatig teksten. De muzikant houdt er van om geluiden te imiteren en a capella te zingen. Op deze avond brengt eigen geschreven liedjes die een mengeling zijn van cabaret en folk. De 52-jarige zangeres Alysa uit Lobith is een tijdje uit de muzikale running geweest. Maar nu gaat ze er weer helemaal voor haar passie; het zingen van country muziek. De band Anne uit Zevenaar is een 'Stevie Nicks/Fleetwood Mac tribute band' bestaande uit acht muzikanten. De band is geformeerd rondom zangeres Anne, die met haar zang en timbre, het register waarin Stevie Nicks zingt, goed kan vertolken. Meer informatie over deze en andere muzikale avonden is te vinden op www.delantaern.nl

Afbeelding
Afbeelding