Pauline in overlevingsmodus
Pauline in overlevingsmodus Foto:

Theater Surprise Show Zeikwijf in (Mantel)zorgland

Speciaal voor mantelzorgers, naasten, zorgouders en zorgprofessionals

ZEVENAAR - Mantelzorgers zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Vaak vinden zij dat vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient waardering.

‘Zeikwijf in (Mantel)zorgland’ van Pauline Redlich is een verrassende voorstelling over een zorgmoeder die balanceert tussen overleven en verdrinken, zorgen en zeiken.
Pauline zorgde 18 jaar intensief voor haar zoon, die door de combinatie ADHD, autisme en een laag IQ veel extra zorg nodig had (op onverwachte momenten, en het kon niet uitgesteld worden). Daardoor stond zij altijd ‘aan’ en in de overleefstand. Pauline vertelt (pijnlijk) eerlijke verhalen, hilarische anekdotes, en taboes met humor en een flinke dosis zelfspot. Het decor is haar chaotische woonkamer, haar 12,5-jarig huwelijksfeest en de zandbak. Daar deelt zij haar verlangens, angsten en verdriet.

Dus...Ken jij, of ben jij mantelzorger? Gun jezelf dan een fijne middag -bomvol (h)erkenning, waardering, cadeautjes en spontaniteit- en kom (samen) naar het Filmhuis in de Turmac Cultuurfabriek te Zevenaar. Let op :Kaarten en meer info via:
https://paulineredlich.nl/page/theatershow-zeikwijf-zevenaar-19-3-2023

Tijd: Zondag 19 maart
Plaats: Filmhuis Zevenaar
Aanvang 13.30 uur
Entree: €18,50 euro