Open Podiumavonden in Kulturhus De Borg

BABBERICH - In het kader van De Borg swingt gaat Kulturhus De Borg in Babberich open podium avonden organiseren. 

De eerste avond is op vrijdag 24 februari. Daarna iedere laatste vrijdag van de maand tot en met juni van dit jaar. Iedereen die iets kan op het gebied van muziek, zang, dans, toneel, gedichten voordragen en verhalen vertellen kan zich opgeven voor een optreden van maximaal drie kwartier door een email sturen naar j_oudendijk@hotmail.com.

Podiumervaring en try-outs

Tijdens deze open podiumavonden kunnen beginnende artiesten podiumervaring op doen en ervaren artiesten try-outs geven. Ook gelegenheidsgroepjes kunnen zich laten zien en horen. Lekker laagdrempelig. Gerenommeerde artiesten die het gewoon fijn vinden om veel op te treden zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Het is wel zo dat artiesten die optreden tijdens het open podium hier niets voor betaald krijgen. Zelfs geen reiskosten. Wel drie consumptiebonnen.

De bezoekers van deze avonden hebben gratis entree. Zij kunnen dan genieten van drie verschillende optredens. Het doel van deze avonden is dat de bezoekers een lekker avondje kunnen genieten van diverse optredens zonder dat ze diep in de buidel hoeven tasten.
De openpodiumavonden beginnen om 20.30 uur.

Lijkt het je leuk om een optreden te verzorgen of wil je eerst toch nog meer informatie stuur dan een mailtje naar j_oudendijk@hotmail.com.