Marieke Laverman geeft les aan kleine groepen
Marieke Laverman geeft les aan kleine groepen

Korte teken- of schildercursus in atelier van Marieke Laverman

Algemeen

WESTERVOORT - Je eventjes heerlijk onderdompelen in kunst. Tekenen en/of schilderen met begeleiding. In het atelier in Westervoort geeft Marieke Laverman les aan kleine groepen. Het is een lekker ruim en licht atelier en de lessen sluiten aan bij het niveau van de cursist. 

Vanaf maandag 30 januari start de Kort-en-Krachtig serie “Tekenen 2”. In deze korte cursus van drie lessen tekenen we met houtskool en pastelkrijt. Daarbij staat lichtval over voorwerpen centraal en het weergeven van holle en bolle vormen.
Maandagochtend 30 januari, 6 en 13 februari; woensdagochtend 1, 8 en 15 februari.

In maart volgt de schilderserie “Kleur voluit”. Een kleurrijk stilleven met bloemen is daarbij de leidraad. Net als bij de Korte cursus Tekenen 2 is er ook hier veel aandacht voor lichtval over de voorwerpen en de bolle en holle vormen. We gaan schilderen met water verdunbare olieverf op papier.
Maandagochtend 6, 13 en 20 maart; woensdagochtend 8, 15 en 22 maart.

In april gaan we oefenen om abstracter te werken door gebruik van collage. We maken combinaties van collage-werk en schilderen om zo losser te komen van precies naschilderen van bestaande afbeeldingen.
Maandagochtend 3, 17 en 24 april; woensdagochtend 5, 12 en 19 april.

De korte lesseries zijn van 10.00-12.00 uur en kosten 57,50 euro, inclusief materiaal.

Locatie: Atelier Marieke Laverman, Goltackers 85 in Westervoort.

Kijk voor meer informatie op 
www.mariekelaverman.nl of bel 06-25073723.