Nieuwe leden welkom bijbiljartclub De Hooge Bongert

Algemeen

ZEVENAAR - Biljartclub De Hooge Bongert viert dit jaar haar 45-jarig jubileum. De club speelt op de maandag- en woensdagmiddag een onderlinge competitie in meerdere spelsoorten.

In een vaste ruimte zijn hiervoor twee biljarttafels beschikbaar. Iedereen wordt ingedeeld op sterkte, dus zowel voor de beginnende als de meer ervaren speler is er ruimte en uitdaging.Naast het spelletje zelf zijn het elkaar ontmoeten en het sociale contact belangrijke aspecten binnen de club.Op dit moment is er ruimte voor en behoefte aan uitbreiding van het aantal leden. Heb je in het verleden de biljartsport beoefend bij een vereniging of met vrienden in een café?

Of lijkt het je leuk om voor het eerst kennis te maken met de biljartsport? En ben je 60-plusser en woonachtig in één van de plaatsen of dorpen binnen de gemeente Zevenaar? Kom dan gerust een keer kijken en de sfeer proeven op een maandag- of woensdagmiddag vanaf 13.30 uur. Waar? Ontmoetingscentrum van Caleidoz aan de Hoge Bongert in Zevenaar. Ook dames zijn van harte welkom.