Kerkberichten

St. Willibrordusparochie

Vieringen in het Eucharistisch Centrum H. Andreaskerk in Zevenaar: zondag 15 januari 2023: 10.30 uur Woord- en Communieviering, voorganger diaken Adri van Zundert. De zang wordt verzorgd door het koor Per Cantare. Overleden: Henk den Balvert Misintenties: Koos Hendriksen-de Best, Gerrit Gasseling, Willemien Reijmer-Braam, Ria Witjes–Driessen, Riek Bisseling-van Mierlo, Henk den Balvert Amnesty International is aanwezig om de kerkbezoekers de mogelijkheid te bieden petities te ondertekenen in het kader van de mensenrechten. De Mariakapel is dagelijks open van 9.30 uur tot 16.30 uur. In de Mariakapel is tevens een krat geplaatst voor de Voedselbank, daarin kunt u houdbaar voedsel deponeren. Telefoonnummer Centraal Secretariaat: 0316-523468.

St. Martinus Oud-Zevenaar

week 2 van 12 januari tot en met 18 januari 2023. Zondag 15 januari is er geen viering in de Sint Martinuskerk van Oud-Zevenaar. Mededeling: Overleden op zaterdag 24 december in de leeftijd van 82 jaar Wilhelmien Reijmer-Braam, Schokkenkamp 4, Ooy-Zevenaar. Haar uitvaart was op vrijdag 30 december in deze kerk en aansluitend haar begrafenis op de begraafplaats aan de Dijkweg in Oud-Zevenaar.


Bewoners gezocht voor 't Hoge Veld

DUIVEN - ‘t Hoge Veld is een initiatief van ouders om een woonvoorziening te realiseren voor hun volwassen kinderen (20-30 jaar) met een autisme spectrum stoornis (ASS). De boerderij aan de Rijksweg in Duiven wordt nu verbouwd en is eind 2023 klaar. "Wij zoeken nog een aantal bewoners en hun actieve ouders voor langdurig wonen in een huiselijke, stimulerende omgeving, met veel aandacht voor gemeenschappelijke activiteiten met 24 uur per dag begeleiding en zorg aanwezig. Op woensdag 1 februari 2023 is er een informatieavond over ’t Hoge Veld in de Ogtent te Duiven, zaal Bij de Kinderen om 20.00 uur.  Aanmelden kan via info@hogeveld.org of via de website www.hogeveld.org, daar kunt u ook meer informatie over het initiatief vinden."


Bijeenkomsten HCC 

ZEVENAAR - Op donderdag 12 januari start HCC weer met bijeenkomsten in Ons Huis. Dan is de Linuxgroep aanwezig. Wil je iets bespreken of heb je vragen? Kom er dan gerust mee. De linuxgroep is elke tweede en vierde donderdag aanwezig. Elke vierde donderdag van de maand is de videogroep aanwezig. De eerste keer op 26 januari. De avonden starten om 20.00 uur.