Meedoen met de actie? Sla linksaf!
Meedoen met de actie? Sla linksaf! Foto:

Coop springlevend in Babberich en Pannerden

Supermarkten vieren tienjarig bestaan met spaaractie

BABBERICH/PANNERDEN - De Coop-winkels in Babberich en Pannerden zijn na tien jaar springlevend. Dat vieren de eigenaren Willie van den Berg (Babberich) en Thera Leenders (Pannerden) met een geweldige spaaractie.

Thera legt uit hoe de actie werkt. “Bij iedere € 15 aan boodschappen krijgen klanten een spaarzegel. Bij 35 zegels is de spaarkaart vol. Deze kan ingeleverd worden voor een voucher. Klanten ontvangen in ruil voor deze voucher in de week van 3 tot en met zaterdag 8 april een tas vol boodschappen ter waarde van € 25.”

Willie van den Berg en Thera Leenders zijn winkeldieren in hart en nieren. Ze leven voor retail. De supermarktondernemers genieten van de omgang met de klanten, ze zijn zichtbaar en aanspreekbaar voor klanten, steken zelf de handen uit de mouwen en maken er elke dag weer een sport van om samen met de personeelsleden de winkel optimaal te laten renderen. Met hun winkels bedienen ze niet alleen hun eigen dorpen, maar ook de dorpen er omheen, waar geen winkelvoorzieningen zijn. Thera Leenders al zestien jaar, waarvan de laatste tien jaar onder de vlag van de Coop. Willie van den Berg: “En nu komen er zelfs ook mensen uit Zevenaar naar ons, die de vertrouwde Coop-acties en service missen.”

Lokale betrokkenheid

Dichtbij en toegankelijk zijn dé kenmerken van Coop. “Lokale betrokkenheid is belangrijk erkent Thera Leenders. “We leveren een actieve bijdrage aan het dagelijkse leven in Pannerden.” Mensen komen en gaan in Babberich en Pannerden, de supermarkten sponsoren het plaatselijke verenigingsleven. Willie van den Berg: “Het is echt geven en nemen.”

Ondanks de fusie tussen Plus en de Coop blijven de winkels in beide dorpen voorlopig oranje gekleurd verklappen ze. Thera Leenders en Willie van den Berg: “We gaan ervan uit dat dit hele jaar nog onder de vlag van de Coop blijven draaien.”

Coop Babberich
Babborgaplein 1A
0316-249403

Coop Pannerden
Dorpsplein 2
0316-371304