Bert Frölich (links) en Ronald Haverkamp(rechts) schudden elkaar de hand na akkoord over samenwerking
Bert Frölich (links) en Ronald Haverkamp(rechts) schudden elkaar de hand na akkoord over samenwerking Foto: Ataro B.V. 2022

Ataro B.V. en HAL12: samen meer service in de Turmac Cultuurfarbiek

ZEVENAAR - Ataro B.V. en HAL12 gaan samenwerken in de Turmac Cultuurfabriek.

Sinds 2020 is Ataro B.V. de beheerder van de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar. Ataro B.V. regelt onder andere het beheer, het onderhoud, de schoonmaak en de beveiliging van de Turmac Cultuurfabriek. Daarnaast draagt Ataro B.V. zorg voor de verhuur van de zalen en vergaderruimtes. Deze maand heeft het college van burgemeester en wethouders van Zevenaar besloten de opdracht voor het jaar 2023 opnieuw aan Ataro B.V. te gunnen. De huur van de zalen is per 1 januari door Grand Café HAL12, gehuisvest in het horeca gedeelte binnen de Turmac Cultuurfabriek, overgenomen. Gemeente Zevenaar (eigenaar van de Turmac Cultuurfabriek), Ataro BV en HAL12 denken met deze samenwerking de gebruikers van de Turmac een nog betere dienstverlening te kunnen bieden en de activiteiten nog beter op elkaar af te stemmen. Ataro B.V. en HAL12 zijn blij met deze samenwerking en gaan vol vertrouwen 2023 in om de gebruikers van de Turmac Cultuurfabriek een goede service te bieden. Ronald Haverkamp, directeur-bestuurder Ataro B.V.:  "We hebben na wat opstartproblemen de goede weg gevonden om het beheer van de Turmac te verbeteren. Wij voeren vooral de taken uit waar we goed in zijn en HAL12 gaat dat voor de andere onderdelen oppakken. Hierdoor zal de kwaliteit van onze dienstverlening toenemen en zien we mogelijkheden om in de toekomst de exploitatie van de Turmac te verbeteren.
Bert Frölich, directeur bestuurder van Kunstwerk en HAL 12: "We kijken er naar uit om samen met Ataro B.V. deze klus op te pakken. Om met elkaar de ambities waar te maken."