Word de nieuwe Bob Dylan
Word de nieuwe Bob Dylan Foto:

Start het nieuwe jaar goed met een muziekles van Kunstwerk!

Kunstwerk! biedt allerlei mogelijkheden om je als muzikant te ontwikkelen. Al vanaf 8 jaar kun je bij Kunstwerk! terecht voor muzieklessen op diverse instrumenten, zowel individueel als in een groepje. Ook voor volwassenen, beginnend of gevorderd, heeft Kunstwerk! een passend aanbod. Kijk op www.liemerskunstwerk.nl en schrijf je in voor een proefles.

Naast de reguliere muzieklessen biedt Kunstwerk! diverse cursussen aan. Muziek geeft plezier en draagt bij aan de ontwikkeling van het kind. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen, zoals bij de cursus Muziek op Schoot. Ook voor de basisschoolleeftijd zijn er cursussen voor een muzikale ontdekkingsreis, zoals de Muziekspeeltuin, Spelen met Muziek en Let’s play Guitar. Ben je er nog niet uit wat jouw favoriete instrument is? Kies dan voor de korte keuze cursus. Droom je ervan om op het podium te staan? Dan is Theaterbeesten, de Popband of één van de koren wellicht wat voor jou!

In januari starten de volgende cursussen:

Liedbegeleiding op akoestisch gitaar 

Word de nieuwe Bob Dylan (vanaf 18 jaar)

In deze cursus leer je in groepsverband de basisakkoorden, waarmee je moeiteloos elke popsong, folksong of evergreen van Bob Dylan tot Adele kunt begeleiden. Je moet wel zelf voor een gitaar zorgen. We hebben een cursus voor beginners en cursussen voor cursisten met enige ervaring en cursussen voor gevorderden.

Start cursus: woensdag 18 januari 2023
Tijd: 18.30-19.15 uur
Locatie: Turmac Cultuurfabriek Zevenaar

Liemers Jeugdkoor Duiven
Samen zingen!

Zingen is hot en heel erg leuk om samen te doen! Voor zingen heb je niets anders nodig dan jezelf en je hoeft geen notenkennis of muzikale achtergrond te hebben. Je kan op een veilige manier steeds verder ontwikkelen en het beste uit jezelf en elkaar halen. Er wordt gewerkt aan zangtechniek, samenzang en intonatie maar ook aan overdracht en presentatie onder leiding van een inspirerende dirigent.
Twijfel je nog? Meld je dan aan voor een proefles. Je mag één keer gratis meedoen, daarna besluit je pas of je doorgaat met de cursus. Het koor is leuk voor jongens en meisjes (8 t/m 12 jaar). Het repertoire, voornamelijk popmuziek, wordt in overleg bepaald.

Start cursus: maandag 23 januari
Tijd: 16.30 -17.30 uur
Locatie: De OGtent Duiven

Dit is slechts een greep uit het aanbod, kijk voor het totale aanbod op www.liemerskunstwerk.nl.

Samen zingen in het Liemers Jeugdkoor