De winnaars (Foto: Roy Beusker Fotografie)
De winnaars (Foto: Roy Beusker Fotografie) Foto: © Roy Beusker Fotografie

Feestelijke afsluiter 2022 voor inwoners Duiven: deelnemers in postcode 6921 NJ verdelen samen 1 miljoen

Algemeen

DUIVEN - Voor zes deelnemers die in de Postcode Loterij meespelen met postcode 6921 NJ in Duiven was het een bijzonder feestelijke afsluiting van 2022. Op die postcode is namelijk een prijs van 1 miljoen euro uit de 14e trekking van de Postcode Loterij gevallen.

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste de winnaars uit de Van Goghstraat met de cheques. De uitreiking aan de winnaars was zaterdagavond te zien in ‘The Masked Singer Oud & Nieuw special’ op RTL 4.

166.666 euro

De zes inwoners van Duiven die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Omdat zij allemaal met 1 lot meespelen winnen zij ieder het mooie bedrag van maar liefst 166.666 euro!
John & Suzanne weten wel raad met hun gewonnen prijs: “Geweldig! We willen een huisje laten bouwen: een levensbestendige woning volledig gericht op de toekomst. En we willen graag met een camper een rondreis door Nieuw-Zeeland maken.”
Jolien neemt dolblij de cheque in ontvangst en zegt: “We hebben toevallig vandaag voor een nieuwe bank gekeken, die slijt nogal snel vanwege de drie kinderen. En we willen onze schoonouders meenemen op vakantie, zij staan altijd voor ons klaar. Het is mooi om nu iets terug te kunnen doen.”
Mark & Cynthia reageren enthousiast op de vraag wat ze met het geld gaan doen: “We willen graag een nieuwe tuin en de keuken vernieuwen. En we zouden heel graag eens met de meiden op vakantie naar Bali willen gaan.” 1 januari valt de PostcodeKanjer Geheel volgens traditie maakt de Postcode Loterij op nieuwjaarsdag bekend waar in Nederland de PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro is gevallen. Die viel dit jaar in Heemskerk.


Afbeelding
Jolien is in extase (Foto: Roy Beusker Fotografie)
Afbeelding