Muziek belevingsdeskundige Harald Strik van Bender Hifi.
Muziek belevingsdeskundige Harald Strik van Bender Hifi.

Pure muziekbeleving met apparatuur
van Bender Hifi

Muziekliefhebber maakt hier zijn beste persoonlijke keuze

ARNHEM – Muziek en geluid moet je beleven. Dat doe je met apparatuur van Bender Hifi. Je vindt er uitsluitend de betere merken, door Bender Hifi zelf geselecteerd. En omdat we allemaal anders horen, met elk ook specifieke wensen, is een goed persoonlijk advies onontbeerlijk. Daarvan ben je bij deze geluidszaak verzekerd. 

We spreken met Harald Strik, de eigenaar van Bender Hifi. Tien jaar geleden nam hij deze zaak aan de Steenstraat over. “Toen werden er ook piano’s verkocht. Sinds vijf jaar richten we ons uitsluitend op de hifi. We werken op onze eigen manier met door ons geselecteerde merken”, aldus Harald, die zich geen verkoper, maar ‘muziek belevingsdeskundige’ noemt. Onder deze apparatuur bevinden veel Europese merken en zelfs Nederlands zoals de Driade speakers. Prijs, kwaliteit én de service van de importeur bepalen de keuze welke apparatuur in het assortiment wordt opgenomen. De klant wordt op een deskundige wijze aan de hand meegenomen in de wereld van de hifi. Strik: “We inventariseren de wensen van de klant. Vragen welke muziek zijn voorkeur heeft. Klankkleur en het karakter van het geluid zijn eveneens van belang. Luister, iedereen hoort anders. En voor iedereen is er een passend systeem.”

Luisterruimtes

"Heeft de klant zijn keuze gemaakt, kunnen we deze apparatuur opstellen in een van onze luisterruimtes. De ruimte bootst de thuissituatie na. Met eigen meegebrachte cd's, lp's en streamen kan de klant er rustig luisteren en diverse systemen vergelijken. Zo'n luisterafspraak is ook via onze website in te plannen. Mocht het wenselijk zijn kunnen we zelfs op locatie de demonstratie verrichten.”

Bender Hifi, Steenstraat 54,
Arnhem; 026 4453541;

www.benderhifi.nl.