Hans Jansen en Ronald Straatman kijken uit naar zondag
Hans Jansen en Ronald Straatman kijken uit naar zondag Foto:

Lazy Sunday Afternoon Zevenaar

ZEVENAAR - Naar muziek luisteren op een mooie locatie op zondagmiddag. Dat kan op 27 november bij Vida studio’s. Smell The Horse verzorgt de aftrap van de concertreeks ‘Lazy Sunday Afternoon Zevenaar’.

Na Smell The Horse, volgt op 22 januari Trio Hilde Vos en 19 maart Lovin' End. Bands die organisator Hans Jansen dankzij zijn grote netwerk wist te strikken. Smell The Horse ontleent haar naam aan de toernee van Neil Young & Crazy Horse in 1991. Deze toernee was hoofdzakelijk gericht op het aanboren van een nieuw publiek.
Als de animo groot is, wil Hans Jansen vaker dit soort concerten gaan organiseren. Samen met Ronald Straatman van Vida Studio's benadrukt hij dat het alleen om het muzikale aspect gaat. "Het is ook een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Mensen die op zondag thuiszitten en denken ‘wat zal ik eens gaan doen' zijn van harte welkom. Lekker in gezelschap naar goede muziek luisteren met een drankje en een hapje.” Bezoekers van het eerste concert krijgen een gratis kopje koffie aangeboden door Vida Studio's met een overheerlijke lekkernij van Bakkerij Godschalk. Kaarten voor dit optreden kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar bij Hans Jansen. Mensen kunnen hem bellen via 06-12027075.