Dancehall, Afrodance, Shuffle, Female Hiphop, Heels Class, Modern Jazz en/of Salsa. Het aanbod is groot (Foto: Chiel Eijt)
Dancehall, Afrodance, Shuffle, Female Hiphop, Heels Class, Modern Jazz en/of Salsa. Het aanbod is groot (Foto: Chiel Eijt)

You are never too old to dance!

MaxStudios heeft groot aanbod danslessen voor volwassen

ARNHEM - Niet alleen peuters, kleuters, kinderen en tieners weten de weg naar de dansstudio’s van dansschool MaxStudios in Arnhem en Nijmegen te vinden. 

“Ons aanbod danslessen voor volwassenen wordt steeds verder uitgebreid. Het is heel leuk om te zien dat volwassenen hun vroegere passie weer oppakken of eindelijk de stap zetten om te gaan beginnen met dansen". Volwassenen vragen zich af of ze niet te oud zijn voor dansles, of denken dat zij tussen tieners in de les terechtkomen en daardoor onvoldoende aansluiting zullen vinden. Maar niets is minder waar. "We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt in de les, en daarom zijn de lessen ingericht naar leeftijdscategorie. En daarbij: te oud om te dansen ben je natuurlijk nooit!” Volwassenen kunnen bij MaxStudios terecht voor Dancehall, Afrodance, Shuffle, Female Hiphop, Heels Class, Modern Jazz en/of Salsa.Het volledige lesrooster vind je op www.maxstudios.nl. Een proefles volg je gratis. Wel dien je je vooraf even aan te melden via de website.
MaxStudios Arnhem, Parelmoerwolk 9 (Schuytgraaf)
MaxStudios Nijmegen, Van Rosenburgweg 6 (zijkant Triavium)