Kerkberichten

Mariaviering in Babberich

De Mariaviering in de maand oktober wordt in de St. Franciscus geloofsgemeenschap Babberich is op donderdag 6 oktober om 19.00 uur in Kulturhus De Borg in Babberich.
Er zwordt gebeden en gezongen ter ere van de H.Moeder Gods Maria met ondersteuning van het Dames- en Herenkoor Babberich. Gebedsintenties kunnen schriftelijk worden aangeleverd tot aan het begin van de viering. Na de viering is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Sint Willibrordusparochie

Vieringen in het Eucharistisch Centrum H. Andreaskerk in Zevenaar: zondag 2 oktober: 10.30 uur woord- en communieviering, voorganger Maarten Smits, het Gregoriaans Herenkoor verzorgt de zang. Overleden: Bets Stokman-Driessen, Johan van der Veer, Dien Terhaard-Hermsen, Bertus Gibcus. Misintenties: Door Ariessen-Loef, Henk Otten, Käthe Holtslag-Teunissen, Frans Holtslag en overledenen familie Holtslag-Teunissen, Gerda de Laak-Hendriksen, Geert Keurentjes, Wil Vermaeten en Hermien Vermaeten-Helmes, Wim Grefen en Annie Grefen-Wanders, ome Paul en tante Marie Reijmer-Aaldering, Piet Geurtz, Jan en Nel Stokman, Gert en Nel Mulder, Willy, Riet en Fons Bouwman, Willem en Agnes Bus, Ruud Aleven, Bets Stokman-Driessen, Johan van der Veer, Dien Terhaard-Hermsen, Theo Visser, Willemien van Aken en zoon Jan, Piet van Casteren, mevrouw C. van Huet–Wieland, overleden familie Steens–Degen, Ria Witjes–Driessen, Bertus Gibcus.

Sint Martinus Oud-Zevenaar

Kerkberichten week 39: zondag 2 oktober 10.00 uur: gebedsviering met voorgangers Pieter en Willy. Gebedsintenties: Wim Joseph Willemsen, Ria Engelen, Ria Koenders-Leijting. Koor: Middenkoor Nieuw-Wehl. Mededelingen: overleden in Veghel Ruud Aleven (63), Hooghei 50 te Berlicum. Zijn uitvaart was op 20 september in de Sint Martinuskerk van Oud-Zevenaar en aansluitend zijn begrafenis op het parochiekerkhof in Oud-Zevenaar. Overleden in Doetinchem Bets Stokman-Driessen (85), Paddenstoel 8 in Zevenaar. Haar uitvaart was op 23 september in de Sint Martinuskerk en aansluitend haar crematie in Crematorium Slangenburg in Doetinchem.

Ontmoetingskerk Zevenaar

Op zondag 2 oktober is er om 10.00 uur een avondmaalviering waarin ds. M. van Meijl-Buiting uit Harderwijk zal voorgaan.