Oltplay
Oltplay Foto: onbekend

Een scala aan popsongs
tijdens Open Podium

ZEVENAAR - Tijdens het Open Podium van 8 oktober in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar is er een scala van bekende en onbekende popsongs te beluisteren. 

Te beginnen met Trio PaGeRo, gevolgd door het duo MYSTIC en afsluitend de band Oltplay. De drie verschillen acts hebben één ding gemeen. Zij spelen bekende en minder bekende popsongs uit afgelopen decennia. De avond begint om 20.30 uur en de toegang is gratis. 
Trio PaGeRo uit Duiven/Arnhem brengt bekende en minder bekende Nederlandstalige liedjes van onder andere Huub van der Lubbe, Daniël Lohues, Kommil Foo, Toon Hermans en vele anderen. De liedjes zijn doordrenkt met passie, drama en humor. MYSTIC is semi-akoestische duo bestaande uit Henri van den Broek en Inge Gammauf. Mystic heeft een divers repertoire met eigen twist, nummers van Anouk, Portishead, Eric Clapton, Tracy Chapman tot Avicii, Van serieuze nummers vanuit emoties gebracht, tot vrolijke ontspannen nummers.
De band Oltplay kenmerkt zich door zijn eigenzinnige stijl en keuze van repertoire van oude songs in een nieuw jasje. De band speelt hoofdzakelijk uit oldies uit de jaren 60,70 en 80 en soms iets moderners. Dit wordt een avond waar veel te genieten valt.