Erwin en Diana Haagen (Foto: Walter Verwaal)
Erwin en Diana Haagen (Foto: Walter Verwaal)

Huisman Uitvaartverzorging: meer dan alleen uitvaart

LOO - Gelukkig denkt u niet elke dag aan uw afscheid. Toch is het belangrijk om nu even stil te staan bij uw uitvaart. Om een aantal zaken goed te regelen. Zodat er geen onduidelijkheden zijn voor uw nabestaanden en uw afscheid straks plaatsvindt zoals u dat wenst. 

Want voor een uitvaart valt vooraf al heel veel regelen. Wilt u begraven worden, of kiest u voor een crematie? Over veel vragen rond uw uitvaart hebben veel mensen waarschijnlijk nog niet echt nagedacht. Wij helpen dan ook graag bij het afwegen van persoonlijke keuzes. Dat zorgt voor rust, zonder dat vooraf elk klein detail in kaart moet worden gebracht.

Wensen vastleggen

Voor wie wensen heeft voor zijn of haar uitvaart, is het belangrijk om de nabestaanden hierover te informeren. Daarom kan iedereen bij Huisman Uitvaartverzorging een uitvaartwensenregistratie laten opmaken. Dit is een soort draaiboek voor de uitvaart waar nabestaanden onmiddellijk na het overlijden over kunnen beschikken.
Vanzelfsprekend omringt Huisman Uitvaartverzorging nabestaanden voor, tijdens en na de uitvaart met alle respect, zorg en aandacht. Het team bestaat uit betrokken mensen, die met gevoel en veel begrip zorgvuldig regelen wat gedaan moet worden.

Open huis

Afscheid nemen is voor iedereen persoonlijk. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen tijdens ons open huis op zondag 3 juli. U bent van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur. Erwin en Diana Haagen zullen samen met Jan en Jannie Huisman u te woord staan.
Graag tot ziens op 3 juli!

Huisman Uitvaartverzorging,
Loostraat 30,
0316-285911,
www.huismanuitvaart.nl