Afbeelding
Foto:

VIP-Arrangement bij de voorstelling

We hebben er allemaal wel een keer last van: wat geef je iemand weer cadeau voor een verjaardag, huwelijksjubileum of als bedankje? Een avond naar het theater valt altijd in de smaak. Maar wil je het bezoek aan Het Musiater nét iets specialer maken? Denk dan aan een VIP of VIP Bubbels arrangement. Uiteraard mag je deze ook lekker voor jezelf bijboeken… 

Alles rond het theaterbezoek wordt verzorgd. Bij binnenkomst hoef je niet in de rij te staan en kan de voorpret echt beginnen met een heerlijk kopje koffie met bonbons aan een gereserveerde tafel. In de pauze staat een drankje naar keuze met notenmix voor je klaar. Na de voorstelling geniet je van een drankje en bittergarnituur. Voor de liefhebbers is er ook het VIP Bubbels arrangement, waarbij na de voorstelling een glas Prosecco geschonken wordt. Proost op onbezorgd genieten!

De VIP-arrangementen boek je samen met een voorstelling op www.liemerskunstwerk.nl

VIP- arrangement € 8,50 p.p.*

Speciaal ontvangst
Gereserveerde tafel
Koffie met bonbons bij ontvangst
Pauzedrankje naar keuze met notenmix
Na de voorstelling drankje naar keuze met bittergarnituur

VIP Bubbels arrangement € 11,50 p.p.*

Speciaal ontvangst
Gereserveerde tafel
Koffie met bonbons bij ontvangst
Pauzedrankje naar keuze met notenmix
Na de voorstelling glas Prosecco met schaaltje “Little Bites”

*Deze arrangementen zijn exclusief toegangskaart.


Nu wel erg aantrekkelijk om theatervriend te zijn!

Als vriend van Het Musiater help je mee om jaarlijks een aantrekkelijk theaterprogramma samen te stellen en geniet je van verschillende voordelen voor slechts €15,- per seizoen. Je krijgt voorrang bij speciale acties, wordt als eerste op de hoogte gebracht van extra ingelaste voorstellingen en je ontvangt zes keer per jaar een nieuwsbrief.

Maar wat maakt het vriend zijn nou zo aantrekkelijk? Je ontvangt een uitnodiging voor een speciale vriendenavond voor 2 personen. Een avond genieten van een voorstelling met al onze vrienden. We kijken er nu al naar uit!

Draag jij Kunstwerk! Het Musiater ook een warm hart toe? Word dan nu theatervriend voor seizoen 2022-2023! Dit kan online via www.liemerskunstwerk.nl.

Theatervriend word je voor 1 jaar. Elk jaar bepaal je opnieuw of je vriend wilt blijven of worden.