Parochie St. Willibrordus

ZEVENAAR - Vieringen in het Eucharistisch Centrum H. Andreaskerk te Zevenaar:

Zondag 3 juli: 10.30 uur Schuttersmis, Woord- en Communieviering, diaken Adri van Zundert. Overleden: Marian Godschalk-Holland, Dinie Reuling-Schoenaker. Misintenties: Dinie Nibbeling-Kleinekort, Theodorus en Riek van Ditshuizen-Peters, Wim en Lies Melchers-Derksen, familie Kloppenburg, Frans Floris, Marian Godschalk-Holland, Frans te Koppele, Wilhelmien van Aken en zoon Jan, Piet van Casteren, mevrouw C. van Huet–Wieland, Dinie Reuling-Schoenaker. Vanwege het vendelzwaaien op het kerkplein kunnen er geen auto’s geparkeerd worden bij de kerk. De paaltjes blijven omhoog.


Kerkberichten
Sint Martinus
Oud-Zevenaar


OUD-ZEVENAAR - Kerkberichten week 26 van 30 juni tot en met 6 juli 2022.

Zondag 3 juli 10.00 uur: Gebedsviering met voorgangers Anna en Willy. Gebedsintenties: Johan en Grada Engelen-Polman en dochter Ria, Yvonne Teunissen-Dijkhof,Wim Joseph Willemsen. Koor: Elten Berger Zweigesang.


Let's Dance Night in Pannerden

PANNERDEN – Op zaterdag 9 juli 2022 is het schuttersgebouw in Pannerden het decor van een swingende Let’s Dance Night. 

 Harmonie Wilhelmina, top-zangeres Natasja den Toom en een compleet combo verzorgen een avond vol bekende dance-hits. Hits van onder andere The Blues Brothers, Queen, Bruce Springsteen, Kool and the Gang, A-ha, The Scene, De Dijk en vele anderen zullen worden uitgevoerd. Het zal er veelal swingend aan toe gaan, maar daarnaast zullen een aantal dance-ballads niet ontbreken. Dit jaar zal ook de slagwerkgroep, onder leiding van Edwin Rosmulder, deze avond flink uitpakken. Het belooft een speciale avond te worden en er is genoeg ruimte op de dansvloer om de heupen los te gooien en lekker mee te dansen. Het orkest zal feestelijk gekleed zijn en de zaal zal omgetoverd worden tot een gezellige discotheek. Gedurende de avond is de bar doorlopend geopend.
Kaarten aan de deur kosten €10,- en in de voorverkoop zijn de kaarten verkrijgbaar bij Cafetaria Janssen in Pannerden voor € 7,50. De zaal is open vanaf 19:30 uur en het concert start om 20:00 uur.