Iedereen zong uit volle borst mee
Iedereen zong uit volle borst mee Foto:

Soosmiddag met het
mannenkoor Tijdloos

ZEVENAAR - Het koor Tijdloos heeft een zeer passende naam, want gezelligheid kende geen tijd tijdens de soosmiddag van Belangenvereniging Ouderen Zevenaar (BOZ) op 21 juni jl. in het Schuttersgebouw St. Andreas. 

De aanwezigen hebben weer als vanouds genoten van het optreden van dit mannenkoor. Er werd dan ook volop meegezongen met de bekende liederen in verschillende talen. Uiteraard werd gestart met het eigen Tijdloos lied, gevolgd door onder andere Que sera, Verdronken stad, I have a dream, Teran Boelan. Een van de koorleden trad op met een solozang in het Italiaans en ook de kunstfluiter ontbrak niet met zijn realistische vogelgefluit bij het lied 'Vrij zijn als een vogel'. 

Komende activiteiten

De activiteitencommissie heeft haar best gedaan om een mooie invulling voor de komende soosmiddagen te zoeken. In principe wordt elke derde dinsdag van de maand een soosmiddag georganiseerd. Zo is er bijvoorbeeld op 19 juli een interessante presentatie door Henk van Aalten gepland over de geschiedenis van de steenfabrieken in de Liemers en op 30 augustus een optreden van Joop Boxstart. Ook introducés zijn hierbij van harte welkom. Het BOZ-secretariaat informeert u graag over de entreeprijzen. 

Bestuursleden gezocht

Lijkt het u leuk om mee te denken over activiteiten en andere bestuurlijke zaken binnen de BOZ: er wordt nog steeds gezocht naar aanvulling van het huidige bestuur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat via telefoon 0316 341276 of e-mail L.vries84@upcmail.nl..