Kinderen van tien tot en met dertien jaar kunnen meedoen
Kinderen van tien tot en met dertien jaar kunnen meedoen

SDZZ start voetbalschool

Algemeen

ZEVENAAR - Ben jij tussen de 10 en 13 jaar en wil je (nog) beter leren voetballen? Dan is er goed nieuws: in september start de SDZZ-voetbalschool.

Maar liefst twaalf extra trainingen in kleine groepjes op zondagochtend van 10.00 tot 11.15 uur in de periode van 11 september tot en met 27 november.
Gediplomeerd trainer Herman Ubbink helpt samen met een aantal enthousiaste spelers van de JO-19 om de voetbalskills van deelnemers te te verbeteren: passeren van een tegenstander, snel afkappen en wegdraaien en nog veel meer. Ben jij iemand die niet genoeg kan krijgen van een balletje trappen? Wil je een betere voetballer/ster worden? En ben je super gemotiveerd om mee te doen? Dan is de voetbalschool echt iets voor jou.
En wat extra leuk is: je mag ook een vriend of vriendin meenemen. Hij of zij hoeft geen lid van een voetbalvereniging te zijn. De kosten voor niet-leden bedragen € 2 per training, Wie besluit na de voetbalschool lid van SDZZ te worden krijgt het geld van deelname weer terug.
Supporters zijn van harte welkom tijdens de trainingen van de voetbalschool, de kantine is open en kleedruimte is aanwezig. Overleg snel met je ouders, en geef je op! Mail je naam, adres, woonplaats en geboortedatum voor 15 augustus naar jeugd@sdzz.nl.