Jeugdvissen bij HSV De Rietvoorn

PANNERDEN - Kinderen van 5 tot en met 14 jaar kunnen op 29 juni, 6 juli en 13 juli gratis deelnemen aan viswedstrijden bij HSV De Rietvoorn. Wél is een jeugdvergunning verplicht.

Gratis inschrijven voor de jeugdvergunning kan via de site van De Rietvoorn: www.hsvderietvoornpannerden.nl. Klik voor vervolgens op de vispas online en jeugdvergunning. Wie een vergunning aanvraagt krijgt ook gratis het boekje 'Het Visstekje' van de sportvisserij toegestuurd.
De wedstrijden bij de jeugdvijver beginnen om 18.00 uur en duren tot 20.00 uur. Voor een hengel wordt gezorgd. Kinderen in de leeftijdsgroep tot en met negen jaar mogen meedoen onder begeleiding van een ouder of begeleider. Jongens en meisjes van tien tot en met veertien jaar mogen zelfstandig vissen. Na de laatste wedstrijd op 13 juli vindt de prijsuitreiking plaats en wordt bekend wie er in beide categorieën met de wisselbeker en de titel koning of koningin aan de haal gaat. Ook is er dan een lekker frietje met een snack voor alle deelnemers.
De prijsuitreiking vindt plaats bij Cafetaria gebroeders Jansen aan de Schoolstraat in Pannerden.